Rutte bezorgt Nederland een klote Paasweekend: ''hogere belastingen onvermijdelijk!"

Rutte bezorgt Nederland een klote Paasweekend: ''hogere belastingen onvermijdelijk!"

In een steunbetuiging aan Oekraïne gebruikt Mark Rutte een nazi-saluut. Bron: Mark Rutte/Twitter.

Nederland begint het weekend gelijk met een kater premier Mark Rutte ziet ’hele grote problemen’ met de begroting. Daarom trakteert onze minister-president ons niet op Paaseieren maar op lastenverzwaringen. Na het zuur komt het zoet nou ook niet bij Mark Rutte (VVD).

Het kabinet is op zoek naar 10 á 15 miljard om de gaten in de begroting te dichten. Het kabinet gaat vanavond hard aan het werk om de miljarden te vinden om de gaten te dichten samen met de coalitiepartijen. In een later stadium gaat het kabinet steun zoeken bij de oppositiepartijen.

Bij de PVV hoeft het kabinet niet aan te kloppen. Geert Wilders: ''11.9 procent inflatie, dikke min koopkracht, wel 100 miljard besteden aan D66-hobbies als stikstof en klimaat en dan wil Rutte lastenverzwaringen?? De man is gek. Motie van wantrouwen komt eraan.'' Dat wordt dus een spoeddebat volgende week waarin de PVV het kabinet trakteert op een motie van wantrouwen.

JA21 gaat er minder hard in dan de PVV maar zij stellen dat het kabinet alternatieven heeft. ''Lastenverzwaringen zijn een keuze, meneer Rutte! Wij komen wél op voor de koopkracht van Nederlanders. Zie hier het alternatief van JA21: het coalitieakkoord moet van tafel. O.a. geen stikstoffonds van 25 miljard.'' Interessante voorstellen van JA21 hopelijk houden ze hun poot stijf tijdens de onderhandelingen. Ze hebben iets recht te zetten na het mondkapjesdebat met Hugo de Jonge.

"De VVD slaat definitief linksaf en verraadt haar oorspronkelijke achterban. De hardwerkende Nederlander draait op voor 10 jaar wanbeleid van de verschillende kabinetten Rutte. Daar waar de VVD vroeger stond voor ondernemers en andere mensen die ambitie hebben worden deze helden nu gedegradeerd tot pinautomaat van een falend links kabinet.'' Aldus Wybren van Haga (BVNL) tegenover DDS.

FVD en BBB zijn ook om een reactie gevraagd.

Lastenverzwaringen zijn niet nodig als we stoppen om 60 miljard in de bodemloze putten van stikstof- en klimaatbeleid te donderen. Wanneer de Nederlanders op de eerste plaats zullen komen i.p.v. globalistische D66 hobby's zal dit ook miljarden schelen. Helaas staat bij dit kabinet de Nederlander op de laatste plaats. Hopelijk weet de rechtse oppositie zich op dit punt te verenigen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer