Peiling Maurice de Hond: de Nederlandse kiezer was achterlijk en blijft achterlijk

Peiling Maurice de Hond: de Nederlandse kiezer was achterlijk en blijft achterlijk

Kaag en Rutte op werkbezoek. Bron: MinBuza / Flickr (Creative Commons).

Het is dieptriest. Maar als je naar de meest recente peiling van Maurice de Hond kijkt kun je alleen maar concluderen dat de Nederlandse kiezer ofwel suicidaal is dan wel volstrekt achterlijk. Een andere reden is er namelijk niet voor te vinden dat de VVD nog steeds de grootste partij is in de peilingen.

Want ja, het is weer zover. Kijk maar mee:

Peiling Maurice de Hond: de Nederlandse kiezer was achterlijk en blijft achterlijk

Natuurlijk is het totaal not done om de eigen kiezers achterlijk te noemen, maar iets anders kan ik toch niet concluderen uit dit voorkeursgedrag. De VVD staat nog steeds op 25 zetels. Terwijl die partij alle verkiezingsbeloftes keer op keer overboord gooit en verantwoordelijk is voor één van de meest vreselijke crises in onze historie, de Toeslagenaffaire. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het wanstaltige coronabeleid en nu het geschifte Ruslandbeleid dat onze hele economie opblaast.

En dan D66. Radicaler, gekker, geschifter, anti-Nederlandser dan dat wordt een partij niet. Als de globalisten Sigrid Kaag vertellen dat ze 50% van de Nederlandse bevolking even moet lozen "want klimaat" doet ze dat zonder maar met haar ogen te knipperen. Dat mens dient het Nederlandse volk namelijk niet, maar een radicaal-globalistische WEF-kliek die heel andere plannen voor ons heeft dan wij zélf hebben.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Maar ja, blijkens deze peiling (en andere peilingen) ziet de Nederlandse kiezer dat nog steeds niet. Je kunt daar wel tegenaan blijven schoppen en hopen op verbetering, maar dat is overduidelijk totaal verspilde moeite. Daar is men gewoon te áchterlijk voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer