Vervelend jochie pest een onschuldige koe. Dan krijgt het gozertje te maken met de wraak van de geïrriteerde koe!

Vervelend jochie pest een onschuldige koe. Dan krijgt het gozertje te maken met de wraak van de geïrriteerde koe!

Boontje komt om z'n loontje. Mooooeee!

Sommige kinderen kunnen zich echt niet gedragen met dieren in de buurt. Ze moeten altijd even laten zien dat ze de logge beesten prima de baas kunnen zijn. De jongen met het rode shirt (links in beeld) denkt dat ook even te proberen terwijl zijn vriendje geïnterviewd wordt. Een paar flinke tikken, gewoon omdat het kan. Je reinste dierenmishandeling.

Wat zullen we eens zeggen over wat er vervolgens gebeurt? In ieder geval: de koe blijkt toch minder slaafs dan het jochie aanneemt, en besluit om terug te vechten. De paniekerige blikken van het koeienpestende gastje zijn vervolgens gewoonweg onbetaalbaar. De jongen heeft zichzelf nogal in de nesten gewerkt door een koe te gaan pesten. Uiteindelijk moet de boerin eraan te pas komen om de treiteraar te ontzetten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer