Officieel! Nicki Pouw-Verweij nummer drie op FvD-kandidatenlijst

Officieel! Nicki Pouw-Verweij nummer drie op FvD-kandidatenlijst

Nicki Pouw-Verweij is de nummer drie op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie. Dat heeft de partij zelf bekend gemaakt tijdens de presentatie van de lijst in Ahoy Rotterdam, die momenteel online te volgen is.

De 29-jarige Pouw-Verweij is sinds 2019 werkzaam als Statenlid in de provincie Utrecht en als Senator in de Eerste Kamer namens Forum voor Democratie. Zij maakt nu dus de sprong naar de Tweede Kamer, mits FvD erin slaagt minimaal drie zetels te veroveren tijdens de eerstvolgende Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021. Met het oog op de huidige peilingen, Forum voor Democratie staat nu rond de vijf zetels, is dat zeker geen ondenkbaar scenario.

Nicki Pouw-Verweij studeerde tussen 2009 en 2015 geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na haar studie is ze daar te komen werken als arts-onderzoeker, waar ze sinds mei 2015 bezig is aan een promotieonderzoek over reuma.

https://www.youtube.com/watch?v=Kwch02B6ZvI

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer