Haha! Linkse Baudet-haters worden helemaal gek: "De bevolking slikt Baudets 'gewauwel' als zoete koek!"

Haha! Linkse Baudet-haters worden helemaal gek: "De bevolking slikt Baudets 'gewauwel' als zoete koek!"

Ach jongens, wat vreselijk he?

De zelfverklaarde liberaal Lex Backer (haha!) is hartstikke boos. En bezorgd. De reden? Thierry Baudets Forum voor Democratie blijft maar stijgen in de peilingen. Deze 'liberaal' (kuch) heeft daar een enorm probleem mee; Baudet doorbreekt het partijkartel immers, en dat mag niet. Nooit!

Om zijn aanval op Baudet kracht bij te zetten vergelijkt Backertje de FVD-leider met Donald Trump die, zoals iedereen weet, bepaald niet populair is in Nederland (hoewel ook weer niet zo impopulair als radicaal-link ons wil doen geloven):

Enkele maanden geleden was Geert Wilders nog de Nederlandse Trump, maar nu links ziet dat FVD in opkomst is, is hij opeens onze versie van de kersverse Amerikaanse president. Je zou erom lachen als het niet tegelijkertijd zo ontzettend triest was.

Maar goed, natuurlijk zijn dit soort aanvallen bijzonder goed nieuws voor Baudet en Forum. Het betekent immers dat zelfs aanhangers van het partijkartel begrijpen dat Baudets partij echt een gevaar voor hun hegemonie vormt.

Ga zo door Thierry! En onthoud: gewoon met gestrekt been erin gaan werkt het best!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer