Misdaadverslaggever Mick van Wely is weer geruisloos aan de slag gegaan bij de Telegraaf

Misdaadverslaggever Mick van Wely is weer geruisloos aan de slag gegaan bij de Telegraaf

Het misdaadverslagevers duo (John van den Heuvel & Mick van Wely) van de Telegraaf is weer compleet nu Van Wely weer aan de slag is gegaan. De Telegraaf had misdaadverslaggever Mick van Wely geschorst vanwege seksueel ongewenst gedrag. De landelijke krant greep in na verschillende meldingen door vrouwen bij de vertrouwenscommissie van De Telegraaf. Blijkbaar is het met een sisser afgelopen omdat van Wely gisteren weer geruisloos aan de slag is gegaan voor de wakkere krant van Nederland.

De eerste tweet van Wely na zijn schorsing bij de Telegraaf vanwege seksueel ongewenst gedrag. 

De hoofdredactie van de Telegraaf had uitvoorzorg de bekende misdaadverslaggever geschorst. Het interne Meldpunt Integriteit had dit gedaan nadat zij alle betrokkenen had gehoord. Van Wely werd voor langere tijd geschorst en door De Telegraaf op non-actief gesteld.

Sinds gisteren is de misdaadjournalist geruisloos weer aan het werk gegaan. Alleen zijn volgers op Twitter is dit niet ontgaan. @eduardlisse ''Ha Mick, leuk weer een bericht te zien van jou. Nu nog en wéér de goeie commentaren die je geeft in de verschillende tv optredens! Ga je goed 😀!'', @Ruban65806009 '' de enige echte mick is terug! Ik ben er blij mee." en @MichelvWijk ''@mickvanwely are you back in business 😊💪🏻👍🏻''. Zo is er nog een hele reeds aan superlatieven te lezen van mensen die blij zijn dat van Wely weer aan de slag is gegaan.

De redactie van DDS is blij dat deze gerenommeerde misdaadjournalist weer aan de slag is gegaan. Samen met John van den Heuvel vormt hij een top duo die veel spraakmakende misdaadverhalen aan het dag licht brengen. O.a. de Mocro Maffia zullen minder blij zijn dat van Wely weer aan de slag is gegaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer