Elitaire D66-kneus: 'Duindorp is een onveilige PVV-hooligan wijk!'

Elitaire D66-kneus: 'Duindorp is een onveilige PVV-hooligan wijk!'

De Delftse D66'er Jelger Groeneveld heeft op Twitter hard uitgehaald naar de Haagse wijk Duindorp. Volgens hem is de situatie nu wat beter dan in het verleden, maar was het eigenlijk altijd een "onveilige hooligan wijk" voor PVV'ers. Hagenezen reageren woedend op de belediging.

Op Twitter waren er een paar gebruikers die het met elkaar hadden over de aftakeling van Nederland. Zij geloven dat, als je de situatie van nu vergelijkt met die van een tiental jaren geleden, dat je dan echt serieuze verslechteringen ziet.

De Delfste D66'er Jelger Groeneveld deed ook een duit in het zakje... en daarbij schoffeerde hij zo ongeveer alle Hagenezen.

"Een verloederd Duindorp is nu veel beter," schrijft hij. "Maar ja, dat wordt door woke en radicale scenen 'gentrificatie' genoemd, een sjiek woord om verbetering te framen als verslechtering."

"Maar ja, die verbetering zien de PVV stemmers daar niet," gaat hij vervolgens verder, "die vinden een onveilige hooligan wijk authentiek."

In Den Haag is er woedend gereageerd op deze uitingen van Groeneveld. Boze Hagenezen eisen tekst en uitleg van D66-wethouder Robert van Asten.

"Is die hoe jouw collega partijgenoot uit Delft tegen een Haagse wijk zoals Duindorp aankijkt?" vragen de gepikeerde Hagenezen zich logischerwijze af. "Een verloederde PVV hooliganwijk..."

"Wij zien de excuses graag tegemoet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer